Veelgestelde vragen

Ik heb een allergie, kan ik een maaltijd van TOLK about FOOD eten?

In het menu geven we per gerecht duidelijke informatie over allergenen en de ingrediënten die zijn gebruikt. In de keuken van TOLK about FOOD wordt dagelijks met de grootste zorg met heel veel verschillende verse producten gewerkt. Hygiëne is erg belangrijk. De keuken en het gebruikte keukengerei maken we grondig schoon. Toch kunnen er sporen van gluten, ei, vis, schaaldieren, weekdieren, noten, pinda’s, soja, melk, selderij, mosterd of sesamzaad in de gemaakte maaltijden zitten.
Aarzel niet contact op te nemen als je twijfelt of als je meer wilt weten over de allergenen. We informeren je graag zo helder mogelijk.

Ik eet vegetarisch. Welke gerechten kan ik kiezen?

In het menu geven we duidelijk aan welke gerechten vegetarisch zijn of eventueel vegetarisch zijn te bestellen. Bij je bestelling kun je dan heel eenvoudig aangeven of je het gerecht van je keuze met of zonder vlees wilt.

Zijn de maaltijden ook geschikt voor kinderen?

Jazeker, kinderen kunnen in principe alle maaltijden eten. De maaltijden die in het bijzonder geschikt zijn voor de kinderen, hebben we aangegeven met het keurmerk “ kidsproof”. Deze maaltijden zijn trouwens ook erg lekker voor volwassenen en hebben een reguliere portiegrootte.

Ik ben zwanger, kan ik alle maaltijden van TOLK about FOOD eten?

Wie zwanger is, krijgt het advies bepaalde producten niet te eten. Bij Tolk about FOOD wordt geen rauw vlees of rauwe vis gebruikt. Van sommige kruiden wordt geadviseerd er niet te veel van te eten. In de ingrediënten kun je per gerecht heel eenvoudig terug zien wat er in de maaltijd is verwerkt. In sommige gerechten, met name bij desserts kunnen rauwe melk, rauwe eieren of rauwmelkse kaas gebruikt worden. Dit vermelden we dan duidelijk in de ingrediënten. Twijfel je of je een gerecht kunt eten? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang is mijn bestelde maaltijd houdbaar?

Omdat alle gerechten supervers zijn, kun je een maaltijd 3 dagen in de koelkast bewaren. Soep en avondmaaltijden kun je desgewenst ook invriezen. Salade en belegde sandwiches zijn niet geschikt voor invriezen.

Hoe wordt mijn maaltijd verpakt?

TOLK about FOOD levert je maaltijd in een duurzame, recyclebare verpakking. De bakjes zijn uiteraard lekvrij en geschikt voor het verwarmen van de maaltijd in de magnetron.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

TOLK about FOOD levert de maaltijden koud, met een heldere opwarminstructie bijgevoegd. Alle maaltijden kunnen heel eenvoudig in de oven of magnetron worden verwarmd.

Kan ik mijn bestelling ook bij jullie afhalen?

Je bestelde lunch afhalen kan vanaf 11.00 uur. Je bestelde diner kan opgehaald worden vanaf 16.00 uur. Informeer ons even hoe laat je je bestelling wilt komen halen, dan zorgen wij dat het op tijd voor je klaar staat.

Tot hoe laat kan ik bestellen?

Je kunt bij ons last minute bestellen; tot 15.30 uur! Deze werkwijze heeft veel voordelen: we kunnen scherp inkopen en hoeven weinig weg te gooien. Door efficiënt te werk gaan, hebben we geen groot en duur keukenteam nodig. Hierdoor blijven de prijzen op een betaalbaar niveau. En het belangrijkste: als je op tijd bestelt weet zeker dat je je superverse maaltijd bezorgd krijgt. Zo hoef je de deur niet uit en verdoe je je kostbare tijd niet met wachten.
Mocht je een keer te laat zijn met bestellen, bel ons dan even, dan bekijken we of we toch nog iets voor je kunnen klaarmaken.

Ik wil mijn bestelling annuleren of wijzigen, kan dat?

Maaltijden die besteld zijn en geleverd worden op dezelfde dag, kunnen helaas niet geannuleerd worden. Mocht je je bestelling willen wijzigen, bel ons dan, zodat we kunnen overleggen we over je wensen en zoeken we een oplossing.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan bij TOLK about FOOD heel eenvoudig met IDEAL bij het plaatsen van je bestelling op de website. Veilig, snel en betrouwbaar.
Kom je je bestelling ophalen in de keuken van TOLK about FOOD, dan kun je eventueel met PIN betalen. LET OP: wij accepteren geen contant geld. Er is dus ook geen cash geld aanwezig.

Ik heb een kortingscode van TOLK about FOOD. Hoe kan ik de korting verzilveren?

Maak je keuze uit ons assortiment op de website en vul bij het afrekenen je kortingscode in. De korting wordt automatisch verrekend.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten bedragen € 2,50. Je kunt je bestelling natuurlijk ook zonder kosten ophalen in onze keuken.

Kan ik een factuur ontvangen?

Je ontvangt na afronding van je bestelling een e-mail ter bevestiging. Hierbij voegen we de factuur.

Ik ben niet tevreden. Hoe kan ik mijn klacht indienen?

Uitstekende maaltijden voor een redelijke prijs. Dat is waar TOLK about FOOD voor staat. Koken doen we met de grootst mogelijke inzet en aandacht. Maar er kan altijd iets mis gaan, het blijft mensenwerk. Heb je opmerkingen, suggesties of verbeterpunten? Ben je niet tevreden of is je bestelling niet in orde? Laat het ons direct weten, zodat we meteen in actie kunnen komen.