Catering

Heb je iets te vieren? Thuis of op kantoor? Een verjaardag, een receptie, een bruiloft of een jubileum? Organiseer je een aangeklede borrel voor je werk? TOLK about FOOD verzorgt graag jouw feest of evenement tot in de puntjes en helemaal naar jouw wens. Neem contact met ons op, dan bespreken we die wensen en doen we graag suggesties. We maken dan een offerte op maat.

piadina carapccio

Maatwerk

Catering is altijd maatwerk. We luisteren naar jouw wensen en maken gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise, om jouw borrel, bruilof, receptie of diner aan huis  tot een grandioos succes te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt bij ons alleen je hapjes bestellen of ons je feest van a tot z laten regelen.

Gaat het om catering op locatie of wil je je eigen traiteur thuis? Een chique diner met een kok aan huis of wil je juist een feest in de tuin in Italiaanse stijl? Ga je een intiem etentje organiseren voor vrienden en familie of juist groots uitpakken?  Een aangeklede BBQ met hapjes, verse salades en lekkere drankjes? Of een picknick in het park?

Kwaliteit en smaak

Bij TOLK about FOOD zul je geen standaard assortiment met hapjes zien. Of je nou catering voor je bruiloft zoekt of catering voor de familiereunie, we houden rekening met je wensen en budget. De beste kwaliteit en de lekkerste smaken!

We denken graag met je mee. Je kunt hieronder je gegevens invullen en wij nemen snel contact met je op, of bekijk onze overige contactgegevens.

  • Geef ons zoveel mogelijk relevante informatie. Wanneer heb je catering nodig? Wat is het tijdsbestek van je feest/evenement? Hoeveel gasten verwacht je? Zijn er dieetwensen? Is er een thema? Andere belangrijke informatie?
    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

img_20160911_181726