de voor- en nagerechten maak je met een heldere opmaakinstructie vlak voor het opdienen op borden op.
de hoofdgerechten worden (gekoeld) in 1-persoons bakjes geleverd en warm je eenvoudig op in de oven. Bestel je voor meerdere personen hetzelfde gerecht? Overweeg dan de maaltijden in een ovenschaal te serveren.
de gerechten zijn gekoeld houdbaar tot en met 26-12-2024.
Hartige vegetarische tartelette van bladerdeeg met geitenkaas, truffel, spinazie, walnoten, crème fraîche en rode uiencompote.
Voor serveren even opwarmen in de oven en serveer met een dotje rucolasla (niet meegeleverd).
Tartelette eendenpeper
€ 9,95
Een kerstklassieker met twist: hartige tartelette van bladerdeeg, gevuld met een ragout van gekonfijte eend in rode wijn, zilveruitjes, en pancetta.
Voor serveren even opwarmen in de oven en serveer met een dotje rucolasla (niet meegeleverd).
Tartelette van vis
€ 9,95
Hartige tartelette van bladerdeeg, rijkelijk gevuld met heilbot, zalm, krab en hollandse garnaaltjes.
Voor serveren even opwarmen in de oven en serveer met een dotje rucolasla (niet meegeleverd).
Courgettesoep met kreeft en crème fraîche
€ 6,95
Romige courgettesoep met verse kreeft en koriander.
Kan vegetarisch besteld worden zonder kreeft.
Dit gerecht ontvang je in een verpakking van 0,3l. Voldoende als voorgerecht voor 1 persoon of serveer een kleinere portie als tussengerecht.
Eenvoudig opwarmen in een steelpannetje (niet koken).
kerst HOOFDgerechten
Vegetarische pasta met spinazie en gorgonzola
€ 15,95
Heerlijk vegetarisch gerecht van pasta met spinazie, kastanjechampignons, aubergine en een romige saus van gorgonzola.
Voor serveren opwarmen in de oven.
Risotto met zeewolf en kreeft
€ 16,95
Romige risotto met een zachte bite met gebakken zeewolf, spinazie, courgette, een milde saus van witte wijn en kreeft.
Voor serveren opwarmen in de oven.
Bourgondische Kerstkip
€ 15,95
Dé Kerstklassieker van chef Tolk: langzaam gegaarde kippendij in rode wijn met rozemarijn, pruimen, pancetta, krieltjes, verse cranberries, zilveruitjes en gegrilde groenten.
Voor serveren opwarmen in de oven.
Gnocchi met gegrilde kippendij en truffel
€ 15,95
Prachtige warme smaken bijeen: gnocchi met kippendij van de grill en cavolo nero, sjalotten, tomaat, bospaddenstoelen, pijnboompitjes en een romige truffelsaus.
Voor serveren opwarmen in de oven.
Gegrilde kalfssukade met zuurkool
€ 16,95
Gegrilde kalfssukade met een puree van aardappel, aardpeer, selderij en daarbij zuurkool en kalfsjus met rode port.
Voor serveren opwarmen in de oven.
kerst NAgerechten
Triple Chocolate Dessert
€ 11,50
Fantastische afsluiter van je kerstdiner: een stukje Blondie, een stukje brownie en een cannoli gevuld met een crème van tiramisu.
vegan menu
voorgerecht: vegan tomaat-wortelsoep
€ 6,00
Italiaanse romadori-tomaten, bospeen en een mix van verse kruiden.
hoofdegerecht: vegan rendang
€ 15,95
rendang van aubergine met gember, kurkuma, limoenblad, citroengras, laos, knoflook en wat kokos. Met rijst en knapperige wok-groenten.