Weg met de Kerststress: ga genieten!

Het gaat sneller dan je denkt. December nadert, de feestdagen staan voor de deur! Voor veel mensen een heerlijke maand, waarin je lekker veel tijd met vrienden en familie doorbrengt. Een maand van extra lekker eten, mooi gedekte tafels en versierde huizen.

Kerststress…?!

Maar zie jij ook op tegen de feestdagen? Veel eten, ongezonder dan je wilt, veel suiker… En dan nog bedenken wat je je gasten gaat serveren met de kerst. Boodschappenlijsten met onmogelijke ingrediënten, drukte in de supermarkten, kerststress in de keuken….!

Ga voor een ontspannen Kerst

Zullen wij dit jaar de boodschappen voor je doen en voor je koken? Dan kun jij genieten van het eten samen met familie en vrienden en hoef je je om het kerstdiner geen zorgen te maken! Klinkt heerlijk, toch?

Kerstmenu

Chef Rogier Tolk heeft dit jaar verschillende heerlijke kerstgerechten gemaakt waaruit je kunt kiezen. Wil je meerdere gangen? Wil je verschillende gerechten op tafel zetten? Eten de kinderen mee? Kan allemaal! We hebben verschillende lekkere maaltijden voor vlees- en visliefhebbers en ook voor de gasten die liever vegetarisch eten. De gerechten worden tot in jouw keuken bezorgd. De ovenschaal krijg je erbij. Bestel wel op tijd, zodat je zeker weet dat jouw kerstmenu zaterdag 24 of zondag 25 december bij jou in huis is.

Bekijk hier het Kerstmenu.

Restaurantwaardig kerstdiner

Dus wil jij deze Kerst ook:

  • écht lekker eten zonder stress?
  • een restaurantwaardig kerstdiner, door de chef bereid?
  • een kerstdiner met alleen maar verse ingrediënten?
  • voor je vegetarisch etende gasten iets bijzonders serveren?
  • geen rommel in de keuken?
  • je kerstdiner kant-en-klaar tot in de keuken geleverd krijgen?

Bestel dan meteen jouw kerstdiner bij TOLK About FOOD!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *