Over ons

TOLK about FOOD verzorgt heerlijke en gezonde maaltijden voor bedrijven en particulieren in Haarlem. Een restaurantwaardige lunch of diner, betaalbaar en door ons bezorgd op het door jou gewenste adres.

Talk about Food

Ik hoor je bijna denken… “ Tolk about Food? Het is toch tAlk about food?” Dat klopt. Maar als je chef-kok bent met de achternaam TOLK, dan gelden er andere regels.

Chef-kok en oprichter Rogier Tolk

Ik ben Rogier Tolk. Koken is wat ik kan en wat ik het liefste doe. Al meer dan 20 jaar kook ik met het grootste plezier voor veel bekende Haarlemse en Amsterdamse restaurants, onder meer voor Landgoed Groendendaal, Metzo en Het Veerkwartier. Altijd en overal met de beste ingrediënten, supervers en het liefst biologisch. Een maaltijd moet niet alleen lekker zijn, maar moet ons voorzien van nieuwe energie. Verantwoord eten met pure ingrediënten, dat is waar ik blij van word.

Passie voor eten

Praten over goed eten. Ik kan het uren doen. Het liefst met vrienden en mijn familie aan een lange, mooi gedekte tafel, vol met mooie gerechten. En met een goed glas wijn. Maar we hebben het allemaal druk. In ons hectisch bestaan, hebben maar weinig mensen de tijd om met liefde en aandacht een verantwoorde, smakelijke maaltijd te bereiden. Thuis kook ik ook graag voor mijn vrouw en kinderen. De maaltijd is bij ons thuis een heel belangrijk onderdeel van de dag. Als chef ben ik echter veel van huis op tijdstippen dat het gezin aan tafel gaat. Voor mijn vrouw was het regelmatig een uitdaging om, naast een hectische kantoorbaan en de zorg voor onze jonge dochters, een smaakvolle en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. We zochten naar een oplossing en merkten dat in Haarlem en omstreken geen ècht lekkere, gezonde en vers bereide maaltijden bezorgd werd. Dat moest anders! Gezond en verantwoord eten vinden wij, en velen met ons, heel belangrijk! Bij TOLK about FOOD kun je terecht voor een voedzame, gezonde lunch of avondmaaltijd zonder dat het je veel tijd en moeite kost. Alles wordt door mij bereid met liefde en passie. Beloofd!

Wat kost TOLK about FOOD?

De prijs? Die houden we zo laag mogelijk. Een restaurantwaardige maaltijd met een juiste prijs/kwaliteitverhouding. Dat is waar we voor staan.

Bezorging

Het team van TOLK about FOOD komt je bestelling nog bezorgen ook. Makkelijker kan het niet: een goede, uitgebalanceerde maaltijd bij je thuis of aan je bureau bezorgd! Laten we niet langer over eten praten; bestel direct je lunch of diner en proef. Aan tafel!