Diner

Heb je te weinig tijd om met liefde en aandacht een voedzame maar toch lekkere maaltijd op tafel te zetten? Werk je over? Heb je een avond cursus of vergadering op je werk? Of gewoon even geen zin om zelf in de keuken te staan? Krijg je vrienden te eten, maar heb je geen inspiratie wat je zult koken? Wat de reden ook is: TOLK about FOOD maakt graag een voedzame, gezonde en smakelijke avondmaaltijd voor je klaar en bezorgt je bestelling ook nog als je wilt.

Diner bestellen

Bestel je diner op tijd en we bezorgen je vers bereide maaltijd gratis op het door jou opgegeven adres in Haarlem of net daar buiten.

Onze maaltijden

TOLK about FOOD heeft een ruime keuze en maakt voor ieder wat wils; de gerechten van het seizoen zijn geïnspireerd op veel verschillende wereldse keukens en altijd van hoogwaardige kwaliteit en bevatten veel groenten. Ik gebruik bijna geen suiker in mijn keuken en maak altijd alles vers, dus voeg geen E-nummers toe. Ik koop de beste ingrediënten in, als het even kan van lokale producenten, met veel smaak en het liefst van het seizoen.

Speciale wensen

Heb je een allergie? Of eet je graag vegetarisch of glutenvrij? Geen probleem! In het menu kun je per gerecht heel eenvoudig zien welke allergenen van toepassing zijn. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact op.

Verse maaltijden

Maaltijden worden, naar keuze, warm of koud geleverd. Geef bij je bestelling aan of je je gerecht zelf opwarmt of graag warm geleverd krijgt.

Koude maaltijden kun je met de bijgeleverde instructie heel gemakkelijk opwarmen in de oven of magnetron.

Alle maaltijden zijn trouwens zó vers, dat je ze gemakkelijk 3 dagen in de koelkast kunt bewaren. Handig, voor als je voor een aantal dagen wilt bestellen.

Bestel direct je diner